OVER ONS

Datum

30 Januari 2016

Avans Hogeschool

Lovensdijkstraat 63, Breda

Beschikbaar

28 Plaatsen

Sprekers

21 Professionals

Over Avans+ /

Sinds 2010 organiseert Avans+ een DCD congres en dit vindt altijd plaats in het jaar na de conferentie van The International Society for Research into DCD (ISR-DCD). Veel onderwerpen zijn de revue al gepasseerd, maar de ontwikkeling op het gebied van motorische coördinatie staat niet stil. Traditiegetrouw brengt Avans+ nieuwe kennis en vaardigheden samen op de laatste zaterdag in januari.

Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avans+  meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties. We coachen u om uw ambities (en die van uw organisatie) waar te maken.

Wat mag u van Avans+ verwachten?
+ Persoonlijk advies om uw leerroute te bepalen
+ Uw ambities (en die van uw organisatie) staan centraal
+ Aandacht voor persoonlijke groei
+ Experts uit het werkveld bieden u praktische kennis en vaardigheden
+ Aandacht voor actuele ontwikkelingen in uw vakgebied of markt
+ Kennisuitwisseling met collega-deelnemers; vergroting van uw netwerk
+ Vele doorstroommogelijkheden op (post)bachelor- en masterniveau

AVANS_2-7736
Logo Avans+ full color

De opleidingen van Avans+
Een opleiding is slechts een middel om uw prestaties te ontwikkelen. Bij Avans+ kijken we naar het totaalplaatje. Wie bent u, waar staat u en waar wilt u naartoe? Daarbij leggen we altijd de link met uw eigen praktijk. Zo levert de opleiding van Avans+ u (en uw werkgever) het beste rendement op. Binnen de opleiding werkt u aan een plan of opdracht voor uw eigen organisatie. Docenten uit het werkveld brengen u de theorie bij gebaseerd op actuele ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is er ook ruimte om met collega deelnemers kennis uit te wisselen. Dit leidt niet alleen tot meer inzicht, maar ook tot het vergroten van uw netwerk.

Avans+ dé specialist in het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Voor meer informatie over onze opleidingen: www.avansplus.nl

U komt toch ook?

Registreer u nu als deelnemer, student of spreker.